Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ...

...το σχόλιο στο βίντεο: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ feat 12ος ΠΙΘΗΚΟΣ - ΣΑΛΟΝΙΚΑ

"Sold k dn eimai kala 1 hour ago
pl wraio t kwmati k xeromai p den akousthke st radiofwno t kratan 4hla ta paidia :D"


Μπράβο αγόρι μου γλυκό. Μόλις εξέφρασες εντελώς απενεχοποιημένα και αυθόρμητα 
-σε άπταιστα γκρίκλις- την καθυστερημένη και κλινικά ηλίθια νοοτροπία των περισσοτέρων συγκροτημάτων και της πλειοψηφίας του ασπούμε "Hip Hop κοινού". 
Η Νοοτρόπα που έχει οδηγήσει χρόνια τώρα το ελληνικό Hip Hop στα σκατά, στον βούρκο και στην ανυπαρξία. Αυτό είναι το "καλό" Hip Hop και γενικά η "καλή" μουσική στο Ελλαδιστάν. 
Αν δεν σε παίζει το ραδιόφωνο...το κρατάς ψηλά. Αν δεν σε παίζει η τελεόραση, είσαι αυθεντικός. Αν δεν σε ξέρει η μάνα σου, το ζεις στα στενά. Αν δεν σε ακούει και κανείς...καλά τότε...απλά είσαι ο καλύτερος. 
Χάρηκες λοιπόν που δεν παίχτηκε στο ραδιόφωνο αγορινάκι μου, γιατί αν παιζόταν φαντάζομαι ότι θα έπαυε για σένα να είναι καλό κομμάτι, θα έπαυε να είναι αξιόλογο και το σημαντικότερο...θα έπαυε να το κρατάει ψηλά. 
Γι' αυτό λοιπόν, εκτός απ' το να το κρατάμε ψηλά μπορούμε να χέζουμε ψηλά και να αγναντεύουμε.
Μπράβο και πάλι μπράβο...(κλαπ κλαπ κλαπ)...!





5 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα ... βασικα αυτο ειναι αληθεια... τοσα χρονια με αυτην την νοοτροπια μεγαλωσαμε... αλλα ξερεις κατι φιλε μιθριδα, για να σε παιζει η τηλεοραση και το ραδιοφωνο σημαινει πως ο στιχος σου ειναι αυτο π λεμε εμπορικος.απευθυνετε στους παντα .... hip hop δλδ που ακουει κ η κουτσι Μαρια... Παρε παραδειγμα μιδενιστη... μεχρι πριν λιγα χρονια τον ηξεραν μονο οσοι ακουγαν ζ.ν. κ ουτε λογος για tv. Και ραδιο.. underground... απ την στιγμη που εβγαλε αυτην την μαλακια με την ζωγραφια... τσααακ... εγω παντα προτιμω το γνησιο ελληνικο hip hop και οχι το rnb που οι ελληνες αποκαλουν ετσι...ελπιζω να εγινα κατανοητος!!! 12ος πλεον ο καλυτερος στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοιου είδους comments στο διαδίκτυο και ποσο μάλλον τα real life comments,ωστόσο έχω βαρεθεί και την ίδια αντιμετώπιση τον ατόμων αυτόν,το ότι δεν ξέρει να εκτιμά το ποιοτικό και το καλο επειδή το παίζει η TV η το ραδιόφωνο,καλός η κακός σε αυτά τα άτομα απευθύνεστε σαν hip hop artistes!Η γενιά που μεγάλωσε παράλληλα με την καριέρα σας και δεν μιλάω για την καριέρα την δίκια σας αποκλειστικά,αλλα όλων τον ονομάτων του χώρου πλέων δεν ασχολείται με την "φάση".Οποτε η αναπαυτείτε και πείτε ότι "μεγαλώσατε" μια γενιά,η βάλτε καινούριες βάσεις ώστε να ξεκολλήσετε την καινούρια γενιά από τα παλιά στερεότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός του ότι εν χριστώ αδερφέ Μιθριδάτη , θα έπρεπε να είχες καταλάβει το ηλικιακό υπόβαθρο του εν λόγω σχολιαστή ( από το "4shla" ) , θα έπρεπε να τον είχες αγνοήσει εφ όσον στην ουσία δεν κατανοούν και δεν κατανόησαν ποτέ το concept του project "Ημισκούμπρια" και κατ επέκταση την περεταίρω δουλειά του καθ΄ενός σας . Ο καθείς προσπαθεί ιντερνετικά αλλά και παρείστικα , ανεξαρτήτου θέματος , να γλύψει γλυωδώς , το οτιδήποτε και οποιονδήποτε θεωρεί αξιόλογο . Έτσι γίνονται τα πράγματα πλέον στην Ελλάδα , όλοι γράφουν μουσική , όλοι ειναι djs και όλοι είναι μουσικογνώστες και μουσικοδημογέροντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν εισαι "μουσικος" "hip hop artist" "mc" "whateva" ειναι η Δ Ο Υ Λ Ε Ι Α Σ Ο Υ ! ! ! απο αυτο ζεις, τρως, ντυνεσαι... το οτι τ αγαπας πιο πολυ απ το να ησουν π.χ. υπαλληλος ειναι η ομορφια του θεματος.... σαν επαγγελματιας ομως, ο σκοπος σου περα απ το να ακουστεις, ειναι να βγαλεις κ λεφτα, κ το ραδιοφωνο η τηλεωραση το ιντερνετ ειναι τα ΜΕΣΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ της δουλειας σου.... καταλαβετε το πια! αν θελετε καλο αποτελεσμα απο εναν ραππερ αυτος πρεπει να μπορει να ζει απ αυτο για να μπορει να ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ!! κ επειδη δν θυμαστε... πολυ ΖΝ στο mad tv των 90's... πολυ ραδιοφωνο στον ατλαντις π.χ. τοτε ηταν "underground";;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή